Thursday, December 11, 2008

Parim kingitus

Üks eriline ja südant soojendav kiri armsalt lugejalt ...

"Tere!

Tahaksin teid tänada toreda raamatu eest. Minu tütrekene on nüüdseks juba 3 kuud teiselpool maakera WH viisaga austraalia õhku hinganud. Tuleb tunnistada, et algus ei olnud just kerge! Alustada oma suurt seiklust Sydneyst ei olnud kahjuks kõige õigem tegu. Kuigi esimesed muljed olid super positiivsed, siis kaasas olnud taskuraha lõppes väga kiiresti ja loodetud kergelt leitav ja tasuv tööots ei tulnud sugugi nii kiiresti ja kergelt kätte nagu loodetud. See on õige, et tuleb ikka ise olla 110% aktiivne, et midagi normaalset leida. Teie kirjutatud raamat ilmus just õigel ajal või tegelikult õige pisut hilja meie pere jaoks, aga sellest oli ikka väga suur moraalne tugi lapsevanemale, kelle pesamuna teeb esimesi iseseisvaid samme maailma avastamisel. See oli tõeliselt positiivne süst ja tohutu tugi lugeda teie seiklustest Austraalia avastamisel ja andis palju lootust, et ka minu lapsel ei jää head kogemused ja meeldivad elamused tulemata. Tänaseks on tee viinud mu tütrekese Airlie Beach'ile, kus päris palju eestlasi juba ees, normaalses ja meeldivas töökohas on möödunud juba 3 nädalat ja ka päris oma kodu - 3toaline korter koos kahe sõbraga üüritud! Teie vahva raamatu panin 10 päeva tagasi Austraalia poole teele ja just täna hommikul tuli sõnum, et see on ka õnnelikult kättte saadud, nii et teadmiseks teile, vähemalt 1 ex teie suurest tööst on jõudnud Austraaliasse!!!

Veelkord suur ja südamlik tänu teile, sellest raamatust on kindlasti palju abi nii noortele Austraaliasse minejatele kui ka nende koju jäävatele ja muretsevatele lapsevanematele."

... ja see ongi autoritele parim jõulukink!

Aitäh!

Kairi ja Ann

2 comments:

Katre said...

Lugesin lapsevanema kirja ja tahtsin lisada, et nende saadetud raamat tütrele austraaliasse ei ole mitte ainuke raamat siin.Tulin ise raamat kotis siia, ja olen veel teistelgi eestlastel teie raamatut siin Surfers Paradises näinud. Egas muud....hea töö! :)

Austraalia - Down Under said...

Tänud, Katre! :) Seda on väga hea meel teada! Kairi & Ann